Konfirmasjon

søndag 26 september
søndag 3 oktober

Konfirmasjon Fjaler

Konfirmasjonstida i kyrkja er ikkje berre for deg som trur. Å vera konfirmant i kyrkja er like mykje for deg som tviler eller berre er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du moglegheita til å utforske mange viktige spørsmål saman med andre. Som konfirmant får du lære meir om Gud og deg sjølv.

Som konfirmant vert du betre kjend med oss som arbeider i kyrkja og kyrkjelyden. Men vi ønskjer aller mest at du skal bli betre kjend med Jesus Kristus.

Vi vil fokusere på dei "STORE" spørsmåla; om Gud, om trua og mennesket, livet og døden. Dessutan vil vi diskutere mange etiske tema og dei vala vi gjer i livet.

I løpet av konfirmasjonstida, som er om lag 60 timar, skal vi gjere og vere saman om mange ting.
Alle konfirmasjonssamlingane er utanom skuletida

Du treng ikkje vere døypt for å bli med i konfirmantopplegget vårt. Udøypte konfirmantar kan bli døypt i løpet av konfirmasjonstida.

Sjå menyen i spalta til venstre for påmelding og meir informasjon.

Velkomen som konfirmant!