søndag 24 oktober
fredag 10 desember

Kyrkjetenar/medhjelpar i Dale

- delt på fleire hender

Då det ikkje er lett å finne nokon som vil ta på seg å jobbe annankvar søndag og alle høgtider som kyrkjetenar, tenkjer vi no å dele jobben ved Dale kyrkje «på fleire hender.» Vi søkjer deg som kan gjere ein innsats for kyrkja ved einskilde arrangement. Arbeidet er meiningsfullt, er betalt, og det er ikkje vanskeleg. Vi har automatisk ringing, så du slepp å gå opp i tårnet for å ringje med tau!

Vi treng nokon som kan ta oppdrag i helgar og/eller hjelpe til ved gravferd yrkedagar. Ein person har alt fått opplæring og hjelpt oss i sommar. Vi ønskjer eit stabilt team av personar, så det er fint om du som har lyst og anledning til å gjere ein innsats for kyrkja, kontaktar kyrkjeverje Irene på tlf. 99238420 for fleire opplysningar.

Av: Joy   Publisert: 28-09-2021