mandag 17 mai
Korssundkrossen
søndag 8 august

Faste, tilviste plassar

Frå 16. april 2021 kan vi igjen samle inntil 100 menneske i kyrkjene våre på faste tilviste plasser. Krav om avstand er framleis overordna. Dette vil seie at ingen av kyrkjebygga i Fjaler har plass til 100 deltakarar med dagens krav til avstand. Men likevel er det plass til ganske mange. Kom i god tid og hald avstand til andre, så får du tilvist ein trygg plass å sitte. Folk i same husstand kan sitte i lag.

Velkomen i kyrkja!

Satsing på gudstenester og andaktar på nett har vore vellukka og vil fortsette. NRK har gudstenester på radio og TV. Du kan finne gudstenester og andaktar her:

Dåp, vigsel og gravferd
Det kan bli eigne dåpsgudstenester dersom dåpsfylgjet tel mange personar eller lokalet er lite. For å melde dåp, ta kontakt med kyrkjekontoret. Gravferd og vigsel kan gjennomførast på same måte som ved andre kyrkjelege handlingar.

Konfirmasjonsgudsteneste 2021
Konfirmasjonsgudstenestene er utsett til hausten 2021 og blir på følgjande laurdagar:
Folkestad kapell 28. august, Guddal kyrkje 4. september og Dale kyrkje 18. september.

VIKTIG! Du skal ikkje gå inn i lokalet dersom du:
- har symptom på luftvegsinfeksjon, som rennande nase, feber, sår hals, hoste eller pustevanskar.
- er i karantene.

Inne i lokalet skal følgjande reglar følgjast:
- Unngå handhelsing, omfamning eller på annan måte ha direkte kontakt med andre.
- Host i papirlommeduk (kast i søppel etterpå), host i olbogekroken om du ikkje har lommeduk.
- Vask hendene etterpå. Syt for god handhygiene elles.

Velkomen i kyrkja!

Av: Joy   Publisert: 26-02-2021