20 August
11:00 Gudsteneste, Hellevik Bedehuskapell
19:30 Gudsteneste, Dale Kyrkje

MISJONSPROSJEKT

Fjaler støttar to misjonsprosjekt i regi av NMSLandsbyutvikling i Mali og Senter for gatebarn i Egypt.

Ledige stillingar: Folkestad og Hellevik

Kyrkjetenar og kyrkjegardsarbeidar i Ytre Fjaler
Stillingane kan med fordel kombinerast.
Ta kontakt med kyrkjeverje Irene Fløde – tlf 99238420.

Kyrkjetenar ved Folkestad kapell og Hellevik kapell
Begge kapella i ytre Fjaler er privateigde, og Fjaler sokn er leigetakar. Tilsyn og lett vedlikehald ligg såleis ikkje til stillinga.
Ansvar for reinhald og tilrettelegging av kapella til kyrkjelege handlingar. Kyrkjetenaroppgåver under handlingane.
Tal gudstenester i kapella i ytre Fjaler vil vere avhengig av framtidige presteressursar i Fjaler, etter at biskopen snart skal ha ein gjennomgang av gudstenesteordninga for Fjaler.
Aktiviteten har dei siste åra i:
Folkestad kapell lagt på om lag 24 arrangement. Årleg er det 15 forordna gudstenester på søndag og heilagdagar. Gudstenestene er fordelt utover året, med flest i mai og desember. I mai: konfirmasjon og 17.mai. I desember: lysmesse, skulegudsteneste og julaftan. I tillegg kjem teneste ved skulegudsteneste, snitt sju gravferder og kanskje ein vigsel.
Hellevik kapell lagt på om lag 10 arrangement: 8 gudstenester og i snitt 2 gravferder.

Gravplassarbeidar ved Folkestad og Hellevik gravplass
Drift og vedlikehald av gravplassen og tilhøyrande utstyr - inkludert snørydding ved kyrkjelege arrangement. Arbeid som klipping av gras, jamning og tilsåing av graver m.m.

Felles for begge stillingane er at søkjar må snakke godt norsk, ha førarkort og disponere bil. Vi ønskjer ein omgjengeleg, praktisk anlagt, arbeidsvillig, positiv og løysingsorientert person med evne til å arbeide sjølvstendig.

Kyrkjetenaren må vere medlem i Den Norske Kyrkja.
Tilsetjinga skjer på dei vilkår som går fram av gjeldande lover, regelverk og KA sin tariffavtale.
Løn etter KA (www.ka.no) sin tariffavtale i lønsgruppe 1. Tillegg for arbeid på kveld, helg og høgtidsdagar.

Søkjar som kan kombinere stillingar vil verte føretrekt.
Søknadsfrist: 28. april 2017.

Av: Joy   Publisert: 11.04.2017

Se tidligere utgaver »

Linkar
»